Steigerconcurrent
Start Verhuur Verkoop Advies Levering Contact
Email versturen 24/7 kamersteiger verkoop/verhuur ook voor projectsteigers hebben we oplossingen Transport en montage vakkundig verzorgd Regio ; provincie utrecht,noord en zuidholland, brabant, gelderland Ons telefoonteam voor vakkundig advies

Email       

 

010 3400610

 

Tips en advies

Steigerconcurrent | tips en advies voor het veilig werken met uw rolsteiger.

Altijd vrijblijvend advies en scherpe prijzen bij aankoop of verhuur van steigers, lees de tips of bel ons voor een advies op maat.

Normaal gesproken leveren wij de steigers uit binnen 48 uur, De betaling is a contant of via vooruitbetaling.

Heeft u een steiger nodig tot 8 meter werkhoogte dan is ons advies; gebruik een smalle 75 cm steiger met een vloermaat van 2 meter, deze is snel op te bouwen en makkelijk op te bergen. vloeroppervlak in uw berging slechts 75cm x 60 cm.

voor steigers welke binnen worden gebruikt kunt beter rubber steigerwielen gebruiken, deze zijn iets zachter en beschadigen de vloer niet.

Voor steigers vanaf 8 meter werkhoogte en hoger adviseren wij u de brede 1,35 meter frames dit in verband met de stabiliteit, smal kan ook als dat echt gewenst is maar deze moet altijd gezekerd worden aan de gevel.

Heeft u twijfels over de keuze van uw rolsteiger BEL 010 3400 610 en u krijgt van ons altijd een advies gebaseerd op 10 jaar gebruik en ervaring.

Wij willen dat u veilig werkt, bij aflevering krijgt u altijd uitleg hoe u veilig met een steiger moet werken.